Miniscrapträff hemma hos mig imorgon

Imorgon på självaste Quickcutzdagen så ska jag ha en miniscrapträff här hemma hos mig imorgon. Ska bli skoj att få scrappa lite.
Marie som är QK inspiratör på Scraphouse ska komma till Paperchill i Ystad imorgon, borde kanske ta en runda in om till ystad o hälsa på henne, får se om jag får Andrea med mig :)

Längtar efter nästa månadspaket från Usa UNDERBART

Kolla in september månads scrappaket från MyscrapbookNook, HELT UNDERBART! Vad jag längtar tills det kommer med posten hem till mig!

image64


image65


image66

Promenerat 45 min med vagn idag

Idag var det minsann dags att ta tag i motionen igen minsann. Åkte direkt ner till havet/stranden efter att jag lämnat Maja på förskolan idag o Hugo o jag gick en rejäl promenad från Jakten till Saltsjöbaden, vi tog en paus på ca 10 min osså o bara satt o njöt över utsikten över havet o lät alla tankar o funderingar flyta. Underbart härlig promenad o såå nöjd med mig själv efteråt som följt med mig hela dagen. Blev lite inspirerad av Linda muhren att ta tag i det här med ett lite nyttigare liv. Tack Linda för motivationen!

Doppresent Canvastavla o kort

Igår så döptes Tintin, Catti o Magnus dotter nere vid havet, sååå mysigt o trevligt! Det fina vädret kom minsann på rätt dag!
Jag hade fått den stora äran att få läsa en dikt o minsann fick jag inte ett ryck natten innan att scrappa dikten på en canvas tavelram som minne till Tintin :) Passade på när jag ändån gjorde kortet! Jag blev såå nöjd med resultatet!

image62

image63

Augusti månads månadspaket från NOOK Usa

Idag kom så nästa månadspaket från Scrapbook Nook Usa redan tänkte jag o insåg att det visst redan gått en månad igen :) Var tog denna semester/föräldraledighetsmånad vägen?
Ett jättefint paket med mycket papper! Stämpeln hade jag väl klarat mig utan men annars fint, kul med lite fina band.


 image59
 image60 image61

Jag har blivit TAGGAD

Idag blev jag "taggad" av Andrea . Det är en utmärkelse man skickar vidare till någon man tycker inspirerar en! Wow, vad stolt jag blev nu då! :-D!!! Tack Andrea för den!

                                                                            image49

Jag skickar utmärkelsen vidare till två superduktiga scrappare: Maraij och Tussan!