Satt upp nya hyllor o fixat i mitt scraprum

Idag har jag fixat i mitt scraprum så det står härliga till! Är så kul att få ordning på saker o ting. Har idag själv minsann borrar, pluggat o satt upp 3 hyllor. En till mina stämplar o 2 av Ikeas kryddhyllor till mina primablommor o månadsapaket för inspiration. Hängde även upp krokar o hängde lite roliga dekorationer där!

image49

image44

image45

image50

image47

image48

image51

image52

image53

image54

image55
Leverans från Scrapaddicted

I veckan fick jag leveransen från Scrapaddicted med den andra röda pappershållaren samt lite papper som också slank med i beställningen :)
Det som var överaskande då jag öppnade paketet var en lika stor hög med papper o ett createark med alfabet med, kollade med Jane för jag trodde det var någon annans, men se det var rätt, hon hade en skatteåterbäringskapanj just nu därav de extra papprena :) Tack Jane du är alltid så generös! Det är alla papprena i den översta raden som jag fick med!
Spana sen in de bruna papprena längst ner till höger visst är de underbara!

image36

Scrapträff i Vanstad

I lördags var jag återigen på Scrapträffm denna gången i Vanstad så det var ju i princip på hemmaplan, skoj! Vi var ett gäng glada o entusiastiska tjejer som scrappade o snackade som bara den! Hugo skötte sig exemplariskt undra om det bor en scrappare i honom nu? :) Jag hann göra en Lo den finaste jag gjort vill jag nog påstå själv, blev såå nöjd med den, vill tacka JennyB för bra tips och råd! Jag vann till och med pris på den när vi röstade o vann en jättefin röd pappershållare från Karen Foster som Jane på Scrapaddicted sponsrat träffen med. Ville ha en till så in i webbshopen blev det o beställde en till! En mycket trevlig träff, längtar till nästa redan!

image34

image35

Månadspaket Juni från Nook Usa

I veckan så kom så äntligen mitt efterlängtade scrapmånadspaket från Nook Usa, trodde nästan det fastnat i tullen men klarat sig även denna gång. Vilket superpaket blir ju bara bättre o bättre tycker jag o gillar Sassa La frass papprena mycket ska bli skoj att göra något med dem.

image33

Filurer

Två filurer har nu flyttat hit. Visst är de söta! Härliga stämpelmotiv från kortmakaren! Blomfiluren o Presentfiluren heter de.

image30 image32


Scrapträff i Bräkne-Hoby i Blekinge i helgen

Ja i helgen var jag o Hugo på Scrapträff i Bräkne-Hoby i Blekinge och wow vilken trevlig träff o goa tjejer det var där. Jag kommer definitivt att åka dit igen på nästa träff nästa år! Extra skoj var att Skrappakalja var där med sin butik så man fick shoppa o känna på sakerna live. Funkade kanon med Hugo osså även om det blir mer pratat än scrappat när han är med men det är ju osså det roliga att få prata scrap med likasinnade. Tjejerna som höll i träffen hade fixat allt kanon, fika med frallor fanns både på fm o vid kväll o sen fanns det hela tiden morotskaka mm vad den var god, kolanittar o på em godis osså. Allt det ingick i de 50:- som träffen kostade inkl lokalhyra så en kanonträff.

image29image28
image27 

Sålde idag mina Hänglar Mest bevingat idag

Idag så sålde jag faktiskt mina hänglar trodde aldrig det skulle ske. Det var det förra paketet mest bevingat som jag på nått vis inte ens fick monterat vi hörde liksom inte ihopa på nått vis. Jag behöll dock den ena stämpeln med flickan i mitten o det lilla hjärtat men skönt att det kom till någon som såå gärna ville ha det.

Sen beställde jag nästa klubbkit som heter "Kort o Gott" osså idag, det kommer i augusti!

Hänglar Maj 2007

I veckan kom dessa underbara stämpelmotiven från Hänglar & Stänglar! Visst är de underbara! Jag gillar dem så! Gillar dem mer nu när de har hår! Eftersom det var 10:e klubbkitet som gavs ut nu så fick man med en extra bonusstämpel! Det var snällt!

image26