Köpt nya gymnastikskor

Har idag köpt nya gymnastikskor, tyckte att det var dags nu, mina gamla är väl typ 8-10 år skulle jag gissa :) Har ju gått ner ca 6-7 kg mer än när jag blev gravid med Hugo men nu har det liksom stannat av trots att jag ammar, så kanske läge att börja träna lite nu, i alla fall motionera och vad som helst är ju mer än jag gjort innan :)
Dessa Reebookskor är såå sköna, ser redan fram emot att få komma ut i skogen o prova dem ordentligt.

image6

Hänglarna kom idag

Idag kom så de efterlängtade nya hänglarmotiven, men ack så besviken jag tyvärr blev, har ju jättemånga paket med hänglar nu men dessa motiv tilltalade mig inte alls. Funderar på att direkt sälja hela paketet men får låta de ligga till sig ett par dagar o se om känslor uppstår mellan oss?
Men har beställt nästa paket ändå :)

image7

Scrappizträff och mässa

Ja i helgen var det så äntligen Scrappizträff och mässa i Helsingborg. Så skoj att träffa alla cyberscrappizar live och skönt att det gick så himla bra med Hugo också, han är bara 10 veckor ju. Jag fick inte så mycket gjort men desto mer pratade jag med de flesta där. Sen spenderade jag både mycket tid o pengar inne på mässan som låg i samma hus. En Layout fick jag gjord och en tändsticksask på en distresskurs som Pernilla höll i. Längtar redan efter nästa.

151154-5