Paper Salon Fancy Flourishes

Ja dessa helt underbara stämplar har nu kommit hit o är de inte gudomliga så säg. Fattar bara inte riktigt om skyddaplasten på dem ska vara kvar eller tas av, drar man lite i det så är set klistrigt bakom??? Någon som vet?

image25

Ska på Scrapträff i Bräkne-Hoby o Vanstad

Ja nu framöver kommer scrapträffarna dugga lite tätt. Jag inleder med att bege mig ända upp till Bräkne-Hoby den 2 juni ska bli så skoj att träffa en massa Scrappizar.
Sen den 16 juni är det Scrapträff i Vanstad bara 20 min här ifrån, ska bli såå skoj så även detta.
Sen har jag ju minialbumskursen hos Jessica som är nästa onsdag so osså ska bli inspirerande hoppas jag. Så mycket skoj scrap att se fram emot framöver!

15 år Tillsammans o 10 års förlovning

Ja minsann så länge har jag o min älskade Simon varit tillsammans o förlovade! Vad tiden går fort :). Vi firade med att gå ut o äta på Jaktpaviljongen, mycket gott minsann jag åt deras supergoda panna med fäskfilé o Simon åt Black & White o Maja åt Korv o Pommes o Hugo åt Tuttemjölk. Maja var så duktig hela kvällen sp skoj då det ofta är mycket test o trots just nu :) men som sagt riktigt roligt ikväll. Efter maten gick vi ner vid havet o sen intog vi vars en glass som avlutning idag. Blev trevligt!

Cuttlebugg

Igår flyttade Cuttlebugen in här hemma, vilken maskin, gillar den redan o den stansar ju kanon! Har beställt en revolution die "minialbum" som ju är en större die som jag även kommer att kunna använda i den. Jag ska dessutom gå på minialbumskurs hos Jessica nästa onsdag o lära mig mer kring att göra miniabum så det ska bli skoj. Härlig grön färg har Cuttlebugen även om jag nog gillat en mer rosa variant :). Priset 695:- var ju dessutom kanonbra o jag slapp frakten då jag hämtade den hos Rum o Ram i Trelleborg.

image24

Nytt månadspaket från Nook Usa kom igår

Såå mycket fint det kom idag! Ett jättehärligt månadspaket från Nook med en massa Jättefina Create papper! Underbart paket, detta paket kommer jag prenumerera på Läänge tror jag.

image23

Gipsavtryck på Hugo idag

Idag var Eva här med hennes son Max och vi gjorde gipsavtryck på våra barns händer o fötter! Jag måste säga att de blev sååå fina. Jag är helnöjd o det verkade även Eva vara. Killarna skötte sig exemplariskt osså idag. Så skoj att göra detta tillsammans! Tack för en härlig eftermiddag Eva!

Hugos från idag

image20

Här både Majas (tv) från när hon var liten) och Hugos (t.h.) Ganska lika!

image22

2,5 km till i torsdags kväll

Måste bara få med här att jag även i torsdags kväll promenerade 2,5 km i sandskogen. Hela familjen följde med kl 20 på kvällen, tror de flesta andra nattar sina barn då :) Maja var superduktig o gick hela 1,5 km rundan (simme gick den med barnen o jag pulsade 2,5 o sen möttes vi igen där slingorna går ihopa. Funkade perfekt. Vi hade åkbrädan med till Maja att koppla på vagnen o hon provade den bara 5 m men den verkade hon inte gilla att stå på alls, var premiär för den. Så duktig tös vi har!

Min Cutterpede

Är bara så glad över min Cutterpede o det gör ju inte saken värre att den är så härligt vårgrön! EN underbar skärmaskin när man scrappar!

image19

2,5 km idag

Idag var jag minsann nere i sandskogen i slingan o gick 2,5 km i rask takt, så skönt att få komma ut o promenera lite. Ville mest få det dokumenterat här :)