Sjukt här hemma

Åh vilken förkylning jag har åkt på varit hemma ti o onsdag o hemma även imorgon o fredag bestämde jag idag, känns inte som att den bar aförsvinner sådär bums inte, ev åker jag till jobbet 2 h på fredag o är med på avdelningsplaneringen men det beror helt på hur jag mår o om jag orkar. Även Maja har varit sjuk denna veckan och varit hemma tis ons men är nu bra igen, Hugo hade ju feber förra veckan då Simon hade sportlov o då vi eg skulle slutat amma ju men inte läge när han hade över 40 graders temp i 3 dagar stackarn. Även Simon har varit dålig han hade maginfluensa lö-må han måtte man klara sig från det bara, vill inte ha.....

Fyllde år på Alla hjärtans Dag

I torsdags så var det födelsedagsfirande och då jag i år är så trött o allmänt nere även om de tre sista dagarna faktiskt varit ganska ok men solen lyser ju måste vara det eller hur. Så jag valde i år att fira min födelsedag ute på en restaurang för att slippa all stress och press mm med allt här hemma som jag inte orkade med i år o som jag inte mår bra av. Jag sade till mina nära att kära att jag tänker fira där ooch ni är hjärtligt välkomna dit att fira med mig om ni vill, kan och har råd, jag vill fira såhär i år :) En kanonidé blev perfekt 19 pers var vi skoj att så många kom, jättegod mat Kräftcoctail till förrätt, Fläskfilé med klyftpotatis och kantarellsås o sallad och sen bjöd jag på tårta som man faktiskt fick lov att ha med sig. Vilken härlig födelsedagslyx att bara få sitta och bli serverad och slippa springa runt som värdinna :) Att även slippa disken är ju LYX bara det.

Bäst av allt var i alla fall presenten jag fick av min käre sambo och barnen, en helgweekend på Ystad Saltsjöbad med 2-dagars spavistelse, hotellövernattning, 3-rättersmeny på kvällen och hotellfrukost, Åh vad jag längtar. Simon tyckte jag kunde behöva komma dit och vila upp mig lite och samla lite kraft så sant så sant.

image108

image109

image110

image111

Fick även en massa bra andra presenter en del pengar som jag önskat, vill ju i framtiden köpa mig en systemkamera funderar på en EOS 400D en Canon men kostar ju en del. Fick även jättefina Kosta Boda vinglas och snapsglas, fina blommor, ja perfekta presenter.
Så en helt underbar födelsedag hade jag, tack alla som gjorde min dag så bra.

GULDSTJÄRNA på Viktväktarna idag

TJOOOHEJ! Vägning på viktväktarna idag och jag fick min första GULDSTJÄRNA (får man för vart tredje kilo) Nu har jag gått ner 3,2 kg och känner mig idag jättestolt över mig själv och min stjärna. Idag är det lördag :) Imorgon börjar jag på ny checklista, ska försöka veckoplanera lite imorgon osså.
 
image107


Segt segt segt

Åh vad allting känns segt o trist osv.
Drog iväg till VV ändån efter en seg vecka den klassiska vecka 3 som vår konsulent sa. Hade inte gått ner speciellt mycket bara 0,2 jag som ville ha min guldstjärna nu bara 0.2 hg ifrån den då jag nu gått ner 2,8 kg, man får guldstjärnor för vart tredje kilo man går ner. Men just nu hittar jag inte alls tillbaka till motivationen jag hade så bra på gång men skam den som ger sig även om denna veckan osså varit katastrolfal ur viktväktarsynpunkt, en semla åkte ner i tisdags på semledagen, men ack så god den var.
Nu kan jag inte åka till viktväktarna på lördag heller då jag ska på scrapträff och det vill jag verkligen o då tänker jag åtminstone med min reptilhjärna då är det inte vägning förrän nästa vecka precis som att man då kan slarva med pointsräknandet, SUCK!!!

Sen har jag ju denna veckan gått upp till att arbeta 75% osså och det känns inge kul alls och allt känns lite smårörigt, jag ny, en ny vikarierande vikarie en och 3 ordinarie ja vi är lite många känns det som jag menar det behöv men ju fler kockar.... sen vet vi inte med ersättare heller för vår kollega som nu gått på föräldraledighet.
Ja hela kroppen säger nej nej och vid stressade stunder funkar jag inge bra alls just nu men vad ska man göra åt det? Har pratat med bvc som vet att jag varit låg både i höst o innan jul o pratade med henne även nu i veckan o hon ska försöka få en läkartid åt mig på vårdcentralen sen får vi se vart det leder men jag mår inte bra i kroppen känner mig helt slut på energi, utmattningsdeppression heter det nog men inte konstigt när man bara sovit EN hel natt på 13 månader, orkar inte längre men orkar knappt göra nått åt det heller och vet inte vad jag ska göra åt det känns bara som en enda stor spiral nedåt....
Nåja nog om detta jag försöker ta en dag i taget o vila så fort och så mycket jag bara kan för att orka jobba överhuvudtaget men ska det vara såhär? Vet ju svaret att det ska det ju eg inte men vart man än vänder sig så går det inte framåt, längtar tills det vänder i alla fall för det gör det...väl? :)

Ska bli skoj att scrappa hos Andrea på lördag ser jag fram emot, får ta tag i viktväkteriet på söndag eller måndag har jag tänkt, imorgon är det ju fredagsmys med godis och på lördag brukar det bli scrapgodis :)