Penny Black Clearstamps "Every which way"

Rolig post idag också den nya underbara clearstampsen från Penny Black har flyttat hit.
Visst är de fina!

image106

Läser på högskolan

Nu har kursen dragit igång!
Det ska bli jättelärorikt att gå Digital Bildhantering 7,5 poäng och lära sig PhotoShop på riktigt. Jag har ju aldrig ens öppnat photoshop tidigare men åh vad jag ser fram emot det.
Frågan är bara hur man ska hinna klämma in det i sitt stressade liv... men jag VILL lära mig detta program.


Hänglarna "Till en vän"

Idag så kom återigen det efterlängtade stämpelpaketet från underbara Marie som gör dessa HELT LJUVLIGA stämpelmotiv and she did it again!
Titta o beundra!
Man kan köpa dem på
http://www.hanglar.com/ finns styckeförsäljning uppe just nu :)
Finns även lite nya motiv som ej fanns med på klubbpaketet Johan Blund ex sååå fin tycker jag och har beställt den och flickn med tag med sin runda fina håruppsättning :)

Glöm nu inte anmäla er till bussresan, anmälningar börjar trilla in, skoj! Lappar finns nu uppsatta i en del scrapbutiker, centralsjukhuset i Kristianstad o Bromölla.

image105

Bussresa till Nordiska Scrap och Stämpelmässan i Göteborg

Nu så har jag bokat buss! Anmäl er nu!
Sugen på att åka upp till Nordiska Scrap och Stämpelmäsan i Göteborg den 29 mars!
Arrangör för mässan är Kortmakaren (
www.kortmakaren.se)
Tror att fler kan vara sugna? Smile

Resan t/r Göteborg inkl inträdesbiljett (80:-) kostar  380:-/person!
Bussen avgår på morgonen och åter hemorten samma kväll. Mässan öppen 11-18.
Tänkte att jag fixat biljetterna innan så man bara kan gå in när man kommer fram. Man betalar in på mitt konto så allt är klart vid resans start.

Upphämtningsplatser!
Hammenhög
Ystad
Kristianstad
Hässleholm
Norra Helsingborg
Ängelholm
Halmstad
Falkenberg
Varberg

Nordiska Stämpel- och Scrapmässan
Svenska Mässan, Göteborg
29-30 mars 2008
1 dag 80 kr, 2 dagar 100 kr

Utställande företag som är klara, vi fyller på efter hand:
Landstoken
Multiscrap
Slöjd-Detaljer
Engströms
Easer
Arkivet
Forma Hantverk
Scrapperiet
Scrapbook etc
Ateljé Lektyg & Hantverk
Mazzarin
Pysselmyran
Arkivet
ScrapAddicted
BumbleBee Scrapbooking
Kortmakaren

Läs gärna mer på http://www.stampelochscrapmassan.se/

Anmäl er till mig bums för att vara säker på plats!

Ann-Kristin "Anki" Thuvesson
0411-13037
ann-kristin.thuvesson@ystad.nu (anmälan)
Skriv namn, telefonnummer och upphämtningsplats!

Med reservation ifall resan inte går ihop sig ekonomiskt/dvs för få anmälda! Hör då av mig i god tid!

-2,6 kg på två veckor

Tack för era kommentarer o peppning, hjälper mig!

Helena du frågade vart månadspaketet kom från.
My Scrapbook Nook

Igår vad det vägning igen, hade tyvärr inte möjlighet att stanna på lektionen vilket jag så gärna velat, vi skulle på fotografering av barnen i Svedala o sen till sambons syster i Oxie. Men väga mig ville o skulle jag trots en bedrövlig vecka, visst vissa bra val gjorde jag men tyvärr många dåliga också. Jag har varit så låg denna veckan så det finns inte, dessutom har barnen och jag och Simon har varit magsjuka o ingen ork med någonting har funnits merän tvätt tvätt tvätt blev inte bättre av att simon kom hem med kexchoklad en dag o en pizza i fredags, skulle bara äta halva men nästan hela slank ner dagen innan vägning SUCK!
Nåja bättre att vara ärlig o ta smällen o så nya tag idag, på lördag ska jag banne mig ha en guldstjärna. Som Rita min konsulent sa men du 2,6 kg på två veckor är JÄTTEBRA så det försöker jag intala mig själv också! Hade således gått ner 0,6 kg denna veckan. Idag har jag börjat på ny checklista och nya tag.

Januari månads månadspaket från Usa

Januari månadspaketet från Usa har anlänt, jättefint som vanligt!

Paketet kommer från
My Scrapbook Nook

image104

2 kg ner första veckan :)

Tack för de sporrande kommentarerna i förra inlägget så skönt med bloggstöd! Det värmer att ni tror på mig o ni som håller på själva er håller jag mina tummar för. jag vet att ni också kan!

Jiippie vad jag känner mig nöjd med mig själv! Var och vägde mig på viktväktarna idag första gången efter invägningen och jag tog på mig samma jeans som förra veckan för att inte lura mig själv och jag hade gått ner precis 2 kg på bara EN vecka hur är det ens möjligt? Nåja glad som den är jag o jag hade även ätit frukost innan jag åkte dit.
Checklistan har jag noga fyllt i varje dag trots att jag ätit lite fler röda/tomma point än vad som det bör vara men Hugo fyllde faktiskt 1 år i veckan så då hade jag planerat in en kaka o en tårtbit och duktig var jag o höll mig till planen. Unnade mig även 3 praliner visst där gick 3 points men det var de värda men sen var det bra för min del.
Dagen efter kom dock ett felsteg tårta kvar i kylen o Anki bara var tvungen att äta en bit men sen var det bra o resten av tårtan åkte i soporna god som attans men den ska inte få sätta sig på min kropp mer inte. Så nöjd med mitt beslut!
Dansar lite på moln här idag som ni kanske förstår......

Viktväktarna

Idag var det så dag för invägning på viktväktarna inte en dag för tidigt. Jag har många tiotals kg att gå ner men jag ska försöka vara glad och försöka känna mig nöjd med varje kilo jag lyckas gå ner då jag har så lång väg till målvikt. Bättre att känna jag fixar detta ofta än sällan.
Givetvis vägde jag 2 kg mer än jag trodde kan det vara julmaten? :) Men nu så ska det bara gå neråt i vikt.
Det var hela 8 personer som jag känner där så det känns skoj o Rita konsulenten var lika glad o skojfrisk med sin härligt breda skånska :)
Jag kommer att unna mig lite extra gott en-två dagar i veckan nu i början slutar jag helt med att inte unna mig något alls eller ha nått att se fram emot på helgen så lär det inte funka för mig. Tror även jag kommer unna mig ett par glas oboy osså vissa dagar, jag har ju faktiskt hela 31 points jag ska äta varje dag. En bonus var att jag skulle lägga till 5 points för att jag ammar.

Jag blev månadsmedlem för 350 kr alltså 80kr/vecka helt ok o så får jag tillgång till deras internettjänst också. Kanon.

Mina första mål är
FYLLA I CHECKLISTAN VARJE DAG
DRICKA 3 l vatten varje dag
Ta mig tid att motionera 1-2 dagar denna veckan, motionerar typ aldrig så detta är mycket för mig.
Helst ha gått ner 1 kg vid nästa vägning nästa lördag.

Så kära bloggbesökare peppa mig nu och hjälp mig hålla motivationen uppe sen när den  ev tryter......

 


GOTT NYTT ÅR!!!

Ett riktigt Gott Nytt Scrapår önskar jag er alla!!!
Vi hade middag här hemma totalt 7 vuxna, 8 barn, mycket trevligt och alldeles precis lagom för min del, vi hade glömt köpa raketer så vi bestämde oss för att alla köra in till Ystad o kolla på det stora fyrverkeriet nere i hamnen något vi INTE ångrade det var en upplevelse och något sådant har jag då aldrig upplevt tidigare det var det FINASTE fyrverkeri jag någonsin sett. De hade även musik till bland annat lite riverdance så läckert o samstämigt med raketerna!

Bilder kommer senare!