Vi har skaffat platt TV


Idag så slog vi till och köpte oss en platttv som sambon sååå länge väntat på. Denna blev det och den är såå snygg dessutom!

Samsung 40" LCD-TV LE-40R86BDX/XEE

Elegant och stilren HD-ready 40"" LCD-TV med integrerad digitalbox. 8000:1 i kontrast samt 3 st HDMI och 1 st VGA-ingång


Stilrent designad 40""
LCD med ett djup på endast 10,7 cm. Med en kontrast på 8000:1 samt bildförbättringskretsarna Wide Color Enhancer och Movie Plus garanteras en utmärkt bildkvalitet. Inbyggd analog och digital TV-mottagare gör denna LCD framtidssäker.

Fullmatad med alla anslutningar man kan önska sig, 3 st HDMI, 2 st scart, komponentingång, optiskt digital ljudutgång samt VGA-ingång för data. Text-TV med 1000 sidor text-TV minne samt ett medföljande vridbart (20°/20°) bordsstativ.

Testvinnare! I nummer #2 i tidningen M3 blev LE-40R8 utsedd till Bästa Köp. Motiveringen löd: "En grymt snygg tv som ger bra bild och som bjuder på en hel del finesser och anslutningar. Bästa köp, i stenhårdkonkurrens med Philips, trots att priset är förhållandevis högt."

EISA utmärkelseJag funderar på att åka på scrapträff (Kopierade texten från Flisas blogg fattar inte varför den blir så konstig?) Klicka på länken Pysselsugen

Jag funderar på att åka på denna träff, mamam fyller dock år denna dagen så det blir inte hela dagen i så fall....


Pysselsugen?
Välkommen på scrap- och pysselfest!!!Lördagen den 19 juli blir det scrap- och pysselträff från kl 10.00 tills vi stupar! Vi kommer att hålla till i Byhausets cafeteria, Lundavägen 2 i Södra Sandby.Idéen bygger på glädjen och inspirationen man får av att pyssla tillsammans med andra likasinnade.Var och en tar med sitt eget material, alltifrån papper och pennor till stämplar och stansar. Ta gärna med sådant du kan tänka dig att låna ut under dagen - tänk vad många stämplar det kan finnas samlade en dag som denna. Du som kanske börjat nyligen eller inte har samlat på dig en massa ska inte känna dig mindre välkommen för det - tvärtom vi som har delar gärna med oss - eller hur?Under dagen kommer det att finnas en rad "utmaningar" och utlottningar av material i samband med dessa. Dock har vi bestämt att det inte kommer att finnas några "tävlingar" - allas samlade kreativitet är viktigare än tävlingar och "vinnare". Har du något hemma i materialväg som du inte behöver eller förslag på "utmaning" får du mer än gärna bidraga med detta.Kostnad? 40 kr/person och då ingår det fika och frukt hela dagen - lunch/middag tar du med eller så beställer vi tillsammans från pizzerian. Anmäl dig till syzzla_hb@yahoo.se, per telefon till 046-58330 eller personligen i affären. Avgiften betalas kontant i affären vid anmälan eller till bankgiro nr 5893-9075 - om du betalar via bankgiro märker du betalningen med "mara" samt namn.Hjärtligt välkomna!Ps Om du behöver något "oumbärligt" så har du som deltager 10% rabatt på inköp du gör hos Syzzla den 19 juli 2008.


Du har chans att vinna.....Jättefina
textstämplar har just du chans att vinna!!! Idag är sista chansen!!
Skynda att  lägga en liten länk på din blogg alternativ berätta om denna utlottning på andras bloggar!
Du ska dessutom skriva vilket ord/uttryck på stämpelarket som är din favorit!
Det gör du i länken här nedanför!! =)

Starving Artistamps

Lycka till!!!

Juli Månadspaket från Usa

Kollade precis på Myscrapbook Nooks hemsida och wow vilket fint månadspaket som snart är på väg hit över atlanten.

This kit includes:

  • The entire Making Memories Passport paper collection! That is 10 papers, 2 of which are foiled and two that are die cut.
  • The Making memories Passport Embellishment Suitcase- not only do you get the fantastic buttons, tags and flowers, but you get the adorable case to alter or use as storage!
  • Making Memories Passport Metal Tabs- a beautiful accent for any project.
  • A unique 7 Gypsies hinge for those of you who like to create mini albums or create interactive pages (there will be a class on how to use this!)
  • 2 super cute 7 Gypsies matchbook albums to save little mementos in or create two of the same mini - one for you and one for a friend!
  • Inque Boutique travel themed stamp set including 14 fantastic, versatile stamps! This one's a keeper!
  • And last, but not least 3 sheets of bazzill cardstock in coordinating red and kraft!

Hugo Mjölkallergiker

Idag fick så äntligen besked av läkaren på barnmottagningen om gluten och mjölkproverna (som vi fick ta om för att labbet  gjort fel med proverna :() på Hugo. Glädjande var han inte glutenintolerant vilket hade fått gå det med men däremot mjölkallergiker så ALL Mjölk ska nu tas bort från hans och min kost så länge jag ammar. Blir till att lära sig hitta dessa alternativ i affären nu men det ska väl gå bra. Hur ska jag klara mig utan oboy däremot? Nåja det är ju max en månad för min del då vi ska sluta amma under den långa semestern om 4 veckor. Förhoppningsvis kommer vi med på barnmottagningens mjölkskola den 23 juni men ev är där redan fullt o nästa är inte förräns 1 september SUCK det är ju nu vi behöver lära oss och få tips på framför allt kalcium alternativ. Så skönt att äntligen få veta vad hans kräkningar och låga vikt beror på om än han säkert även har slapp magmun osså men förhoppningsvis blir det bättre viktuppgång på vår lille påg nu framöver. Har sen läkartid osså i juli känns skönt ska då även få intyg till förskolan som Hugo börjar inskolas på i augusti att han behöver ha mjölkfri kost.


Ny Header

Åh jag klarade det :) Jag har lyckats lägga in en ny header som jag har längtat. Hittade jättebra hjälp på http://designhjalp.blogg.se/

Vad tycker ni?
Tack snälla Carolina för hjälpen!


Webbmara Kort

Här ett kort som jag gjort under helgen till Jane Scrapaddicteds Webbmara. Håll nu tummarna för mig :)
Detta kort gav till Birgitta & Micke som gift sig för ett par veckor sen och vi var på grillning hos dem för att fira dem. GRATTIS än en gång vänner och TACK för en mycket trevlig em/kväll hos er!

Juni Månadspaket från Myscrapbook Nook Usa

Detta månadspaket gillade jag mer! Visst gör de underbara månadspaket. www.myscrapbooknook.com


Papegojbesök i trädgården igår

Igår lördag fick vi papegojbesök i trädgården inte var dag man får det. Jag undrar så varifrån den kommer och jag ringde polisen igår för att kolla deras register om någon anmält den saknad men det var det inte. När vi skulle försöka fånga in den misslyckades vi. Vi hade tänkt köra med den till djurens vänner då vi inte själv pga allergi i familjen kan ta hand om den till ägaren ev hörde av sig. Ringde även radio active men de svarade inte i studion trots många försök så vi gav upp hoppas en klarar sig ute o hittar något att äta eller bor i närheten och hittar hem.


Personlig stämpel

Jag har beställt en personlig stämpel från Forma Hantverk, visst är den fin.
Det kommer att stå Anki i min :)

image178