Vi har skaffat platt TV


Idag så slog vi till och köpte oss en platttv som sambon sååå länge väntat på. Denna blev det och den är såå snygg dessutom!

Samsung 40" LCD-TV LE-40R86BDX/XEE

Elegant och stilren HD-ready 40"" LCD-TV med integrerad digitalbox. 8000:1 i kontrast samt 3 st HDMI och 1 st VGA-ingång


Stilrent designad 40""
LCD med ett djup på endast 10,7 cm. Med en kontrast på 8000:1 samt bildförbättringskretsarna Wide Color Enhancer och Movie Plus garanteras en utmärkt bildkvalitet. Inbyggd analog och digital TV-mottagare gör denna LCD framtidssäker.

Fullmatad med alla anslutningar man kan önska sig, 3 st HDMI, 2 st scart, komponentingång, optiskt digital ljudutgång samt VGA-ingång för data. Text-TV med 1000 sidor text-TV minne samt ett medföljande vridbart (20°/20°) bordsstativ.

Testvinnare! I nummer #2 i tidningen M3 blev LE-40R8 utsedd till Bästa Köp. Motiveringen löd: "En grymt snygg tv som ger bra bild och som bjuder på en hel del finesser och anslutningar. Bästa köp, i stenhårdkonkurrens med Philips, trots att priset är förhållandevis högt."

EISA utmärkelseKommentarer
Postat av: Anonym

hej. vi har med denna tv, men jag hittar ingen info om den längre, skulle behöva ett väggstativ till den men vet inte vad som passar, har du koll på de?

2009-02-26 @ 16:37:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback